Αρχική » Σχετικά με εμάς

PHYSIOFORCE

Το κέντρο φυσικοθεραπείας PhysioForce ξεκίνησε την λειτουργία του το 1997 στο Βύρωνα οπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Βρίσκεται στην οδό Χρυσόστομου Σμύρνης 132-138 σε ενα σύγχρονο και άνετο χώρο με ατομικές καμπίνες θεραπείας όπου παρέχονται με ασφάλεια υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της υγείας και εγγυώνται γρήγορα και ασφαλή θεραπευτικά αποτελέσματα.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

ΒΕΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Τ.Ε.Ι. Αθηνας

 

O Βεκρής Παναγιώτης ο οποίος αποφοίτησε απο το τμήμα φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Αθηνας το 1995. Εχει διατελέσει υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής των εθνικών και ολυμπιακών ομάδων καθώς επίσης και πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Εχει συνεργαστεί με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με τον ΣΕΓΑΣ και έχει εργαστεί ως φυσικοθεραπευτής σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις (Ολυμπιακούς αγώνες, παγκόσμια και Πανευρωπαικά πρωταθλήματα, European Games, Μεσογειακούς και Βαλκανικούς αγώνες, προολυμπιακά τουρνουά, μαραθώνιους κτλ). Συνεργάζεται με ομάδες όλων των κατηγοριών και ασχολείται με την αποκατάσταση ορθοπεδικών, νευρολογικών, ρευματολογικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων καθώς επίσης και με την μετεγχειρητική αποκατάσταση .

 

ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΦΙΛΙΑ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Τ.Ε.Ι. Αθηνας

 

Η Κλεισούρα Φιλία η οποία αποφοίτησε από το τμήμα φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας το1996. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας απο το 1997 και είναι συνιδιοκτήτρια του κέντρου φυσικοθεραπείας PhysioForce. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια manual therapy, clinical pilates, αξιολόγησης και αποκατάστασης της ΣΣ και των άκρων κτλ. Έχει επίσης εργαστεί σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις (παγκόσμια πρωταθλήματα, Κλασσικός Μαραθώνιος Αθήνας κ.ά.) και ασχολείται με την αποκατάσταση ορθοπαιδικών, νευρολογικών, αναπνευστικών, ρευματολογικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων.